Computer reparatie

Profixit in Leeuwarden is uw computerwinkel voor al uw computer,laptop,consoleentabletreparaties. Omdat vrijwel iedereen dagelijks gebruik maakt van digitale apparaten, vinden wij het belangrijk dat u snel terecht kunt met uw probleem.

We helpen u graag met het vervangen van een laptop scherm tot aan geavanceerde soldeer reparaties. Die niet uitgevoerd worden door de gemiddelde reparatiewinkel. En hierin onderscheiden wij het meest gezien wij alle expertise binnenshuis hebben.

Wat kost het om uw apparaat te laten repareren?

Elk probleem heeft verschillende oorzaken en oplossingen. Daarom is een goede diagnose van belang. Voor deze diagnose kunt u terecht bij onze computerwinkel.
Hiervoor worden 
30 euro onderzoekskosten in rekening gebracht. Deze komen te vervallen wanneer uw apparaat te repareren valt.

Wanneer wij klaar zijn met het onderzoeken van uw apparaat, ontvangt u een eerlijk advies met een prijsopgave en verschillende mogelijkheden voor de reparatie.
U weet dus altijd waar u aantoe bent en hebt altijd vrijblijvend de optie om de reparatie door ons te laten verrichtten.

Hoe lang duurt een reparatie?

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als u uw computer dagen moet missen. Daarom doen wij er alles aan om een computer reparatie zo snel mogelijk uit te voeen, zonder het risico op fouten. De doorlooptijd is afhankelijk van de type reparatie en/of de benodigde onderdelen opvoorraad zijn. Na de diagnose laten we u laten optijd weten wat de verwachte repeartie tijd zal zijn.

 

 

 

Meld uw apparaat aan!
Meld uw apparaat alvast aan zodat u sneller geholpen word aan onze balie.

Openingstijden

Maandag
12:00-18:00
Dinsdag
12:00-18:00
Woensdag
12:00-18:00
Donderdag
12:00-18:00
Vrijdag
12:00-18:00
Zaterdag
12:00-18:00
Zondag
GESLOTEN